marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cod portocaliu de ploi torențiale pentru Arad și alte 6 județe

  de - | 24 septembrie 2023, 11:20 AM | Regional

  0

  ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de averse torențiale în șapte județe din vestul țării. Atenționarea este valabilă până luni dimineață.

  „În județele Timiș, Arad, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj și zona de munte a județului Hunedoara vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat de peste 70 l/mp”, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

  Meteorologii au emis o atenționare Cod galben pentru Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei, unde vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 55…70 km/h și pe alocuri grindină și vijelii.

  În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25…30 l/mp și izolat de peste 40…50 l/mp, anunță stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.