joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cod portocaliu de inundații pentru zone din mai multe județe, inclusiv Arad. Vezi unde e cod roșu!

  de Special Arad | 26 decembrie 2021, 10:19 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Hidrologii au emis, duminică, avertizare cod roşu de inundaţii pentru râul Arieş, în judeţul Alba. ISU Alba a transmis un mesaj RO-Alert pentru localităţile vizate, potrivit Alba24. Mai mult, puhoaiele au rupt, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un drum comunal, acesta fiind impracticabil.
  Potrivit ISU Alba, populația din Scărișoara, Gârda de Sus și Arieșeni a fost avertizată duminică prin mesaj RO-ALERT. Până la ora 12.00, judeţul Alba este sub incidenţa unor avertizări cod galben şi cod portocaliu de ploi abundente. Drumul comunal DC 90 către Poiana Sohodol este impracticabil, fiind rupt de apă pe o porțiune. Accesul în sat se poate face dinspre comuna Roșia Montană, potrivit Alba24.
  Potrivit INGHA, este cod portocaliu, până pe 27 decembrie, la ora 12.00, pentru râurile din bazinele hidrografice: Tur (judeţul Satu Mare), Lăpuş (judeţul Maramureş), Crişul Repede (judeţele Cluj şi Bihor), Crişul Negru (judeţele Bihor şi Arad), Crişul Alb (judeţele Hunedoara şi Arad), Arieş (judeţul Alba), Bega (judeţul Timiş) şi Timiş (judeţele Timiş şi Caraş-Severin).

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.