duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cod galben de vânt puternic până joi dimineața pentru județul Arad

  de Ioana Costaș | 27 martie 2024, 1:27 PM | Știri Arad

  0

  Județul Arad se află sub avertizare cod galben de vânt puternic de miercuri dimineața până joi seara.

  În fapt, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două avertizări cod galben pentru județul Arad, ambele de vânt puternic. Primul este valabil în intervalul 27 martie, ora 10 – 27 martie, ora 22:00. În această perioadă, potrivit ANM „vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei, în cea mai mare parte a Moldovei, în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h”.

  Cel de-al doilea cod galben de vânt puternic a fost emis pentru perioada 27 martie, ora 22:00 – 28 martie, ora 10:00, când, „vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.