vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cod galben de vânt și viscol, respectiv ninsori moderate, în mai multe județe, printre care se numără și Aradul

  de Special Arad | 28 februarie 2020, 9:08 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o avertizare de cod galben de vânt, viscol și ninsori în mai multe zone din țară, îndeosebi în zona montană înaltă.

  Meteorologii transmit că, local la munte, îndeosebi în zona înaltă, vor avea loc intensificări ale vântului și viscol, respectiv ninsori în general moderate cantitativ.

  În Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură local va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat mai consistent de zăpadă. Trecător ninsori vor fi și în vest și în centru, dar în general slabe cantitativ.

  Îndeosebi în zona montană înaltă vântul se va intensifica treptat și va fi viscol. Vor fi viteze în general de 70….80 km/h, pe parcursul zilei de vineri (28 februarie), apoi de 90…100 km/h.

  Avertizarea meteo este valabilă de vineri (28 februarie), de la ora 09:00, și până sâmbătă (29 februarie), la ora 11:00, însă în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza avertizările.

  hartacod

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.