vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertCod galben de inundații în Arad și alte șapte județe! E valabil până marți

  de Special Arad | 30 ianuarie 2021, 2:10 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Hidrologii au emis, sâmbătă, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până marţi pe râuri din opt judeţe.

  În intervalul sâmbătă ora 14:00 – marţi ora 14:00 se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râuri din judeţele Satu Mare, Slaj, Cluj, Bihor, Arad, Hunedoara, Caraş Severin şi Timiş.

  De asemenea, în intervalul duminică ora 16:00 – marţi ora 14:00 sub atenţionare Cod galben de inundaţii se află râuri din bazinele hidrografice: Bega Veche, Moraviţa, Caraş, Nera – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior din judeţele Caraş Severin şi Timiş.

  Inundaţiile se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare de duminică ora 18:00 până luni ora 14:00 pe unele râuri din judeţele Bihor, Arad şi Caraş Severin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.