vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Coadă la frontiera Nădlac II: doar trei polițiști de frontieră maghiari verifică zeci de mașini care așteaptă să treacă granița

  de Ioana Costaș | 27 aprilie 2023, 12:02 PM | Știri Arad

  0

  Sunt, din nou, cozi la frontiera Nădlac II Autostradă, joi de dimineață, pe sensul de ieșire din țară. Se așteaptă 90 de minute, potrivit aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră.

  Una din cauzele pentru care timpul de așteptare este atât de mare, ar fi, spre exemplu, faptul că joi de dimineața erau doar trei polițiști de frontieră maghiari prezenți pentru efectuarea controlului de frontieră, potrivit informațiilor celor prezenți la PTF Nădlac II. Reamintim faptul că, la graniță, controlul este efectuat în comun de polițiștii de frontieră români împreună cu polițiștii de frontieră maghiari.

  Și la frontiera Nădlac I timpul de așteptare pe sensul de ieșire din țară era destul de mare: 60 de minute.

  Parte dintre cei care s-au prezentat astăzi la frontiera cu Ungaria pleacă în străinătate pentru a petrece câteva zile, profitând de minivacanța de 1 mai, alții merg la muncă în străinătate.

  Cei prezenți în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, așteptând să iasă din România, se plâng – pe lângă faptul că trebuie să stea foarte mult pentru a ajunge la controlul de frontieră – de lipsa grupurilor sanitare. Problema este mai veche, existând de-a lungul timpului numeroase reclamații în privința lipsei toaletelor, însă autoritățile nu par să plece urechile la nevoile celor care tranzitează punctele de trecere a frontierei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.