marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Din nou, coadă kilometrică de TIR-uri la Frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 25 aprilie 2023, 5:09 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Nichifor Mihai / AradTraffic, Facebook)

  „Se circulă foarte greu, spre și dinspre Nădlac. Coadă 7 km și încă mai vin foarte multe tiruri”, anunță un utilizator Facebook în grupul AradTraffic.

  Pagina Trafic Online a Poliției de Frontieră indică timpi de așteptare de 240 minute în cazul camioanelor la ieșirea din țară la Frontiera Nădlac II (autostradă), însă doar 30 minute la intrarea în țară. La Nădlac II sunt deschise trei artere de ieşire din ţară pentru autovehiculele de mare tonaj.

  În cazul autoturismelor, pagina Trafic Online arată timp de așteptare 30 minute la Nădlac II și 40 minute la Nădlac, partea de intrare în țară desfășurându-se în parametri acceptabili, cu doar 20 minute ca timp de așteptare.

  Și Radio România Reșița informează că principalele puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad sunt foarte aglomerate, timpii de aşteptare pentru formalităţile de trecere în Ungaria ajungând la „cinci ore în cazul traficului greu şi la o oră în cazul traficului uşor şi turistic”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.