Coadă de câţiva kilometri pe Transfăgărăşan. Aglomeraţia, în apropiere de Bâlea Lac

  de - | 7 august 2022, 10:31 AM | Naţional

  1

  captură video

  Zeci de maşini aşteaptă în coadă pe DN7C, adică pe Transfăgărăşan, pentru a prinde un loc de parcare în zona Bâlea Lac, coada fiind de câţiva kilometri, informează Adevărul.

  Pe pagina de Facebook Meteoplus a fost postată un clip video în care se vede coada de maşini care înaintează cu câţiva kilometri pe oră. „E august şi e week-end. Asta se întâmplă de obicei în această perioadă”, confirmă Marius Olaru, managerul Bâlea Turism, citată de G4Media. Şoseaua Transfăgărăşan sau DN 7C porneşte din localitatea Bascov, judeţul Argeş, lângă Piteşti. Traseul merge spre nord şi se termină în localitatea Cârţişoara, aflată la 50 de kilometri de Sibiu şi 104 kilometri de Braşov. Traseul are 151 de kilometri şi urcă până la altitudinea maximă de 2042 de metri, la Bâlea Lac.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa mearga in timpul saptamanii, de luni pana vineri, de dimineata. Eu am fost intr-o zi de joi, de dimineata adica la ora 9 am plecat din Cartisoara. Si cand am ajuns la lac, deja erau suficiente masini, asa ca am parcat cu vreo 200 metri inapoi de la Balea. Trebuie mers in timpul saptamanii !!! Oricum, au reusit de au manelizat si Balea…. mizerie, manele, mici, langos, fum, coceni de porumb fiert aruncat printre pietre, gherete, tarabe, nasol si jenant. Fiecare parcheaza unde gaseste un loc, ce sa zic, dezorganizare si haos total. Rusine administratiei de acolo !!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.