luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CNSC a respins contestația depusă de clujenii de la societatea Diferit. Firma arădeană Syl Con Trans ar putea începe lucrările la drumul Arad-Șiria!

  de Special Arad | 3 iunie 2020, 10:22 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Câştigătoarea licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean Arad pentru lucrări de modernizare a drumului județean Arad-Șiria-Pâncota este firma arădeană Sylc Con Trans. Contestația depusă de societatea aflată pe locul al doilea, SC Diferit SRL din Cluj, a fost respinsă de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Astfel, în cazul în care clujenii nu depun o contestație în la instanțele de judecată, în cel mult zece zile poate fi semnat contractul pentru executarea lucrărilor și… chiar începe lucrările.

  Surprinzător este faptul că după zece ani de „chinuri” ajungem să ne bucurăm că în „câteva” zile începe schimbarea la față a celui mai circulat drum județean.

  Drumul Arad-Şiria-Pâncota va fi modernizat din fonduri europene nerambursabile, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.