CNI va construi săli de sport la Lipova și Târnova! Lucrări și la căminele culturale din Sântana și Târnova

  de Dan Lazăr | 16 March 2020, 8:57 PM | Lipova | Recomandările editorilor | Sântana | Sport | Târnova

  2

  Județul nostru este cuprins în proiectele Companiei Naționale de Investiții (CNI) cu încă două săli de sport. După cele ce urmează să fie construite, începând din luna mai, la Șimand (sală cu 180 de locuri) și Galșa (sală de educație fizică), CNI își propune să ridice săli de sport în orașul Lipova și în comuna Târnova.

  Ambele săli de sport vor fi dotate cu câte o tribună de 180 locuri, sala din Lipova urmând a fi amplasată pe Str. Iancu Jianu, nr. 25H, iar cea din Târnova la numărul 17 din localitatea arădeană.

  Cele două „proiecte – adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică” fac parte din același Pachet 80, scos la lictație de CNI, fiecare sală fiind estimată la o valoare de 7.704.154 de lei.

  Evaluarea calificării tehnice se va face până în 27.07.2020, nu mai puțin de 8 oferte de construcție fiind depuse pentru cele două loturi.

  Și cămine culturale

  Mai avansate sunt procedurile pentru „Finalizarea execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții: Construire Centru Cultural – proiect tip – varianta V2 combustibil gaz, localitatea Sântana, oraș Sântana, str. Muncii, nr. 120A, județul Arad”. Acest proiect se află la al treilea pas al licitației: evaluare financiară, unde a ajuns o singură firmă, cu sediul în Arad.

  Valoarea proiectului de finalizare a lucrărilor la căminul cultural din Sântana este de 210.416,43 lei.

  Căminul cultural din Târnova, atribuit

  Contractul „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare cămin cultural din localitatea Târnova, comuna Târnova, județul Arad” a fost deja atribuit de CNI firmei IMPACT-CONSTRUCT S.R.L Arad, valoarea estimată a proiectului fiind de 2.948.666 lei.
  35 de săli de sport a construit, începând din 2003, CNI în județul Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.