CNAIR anunţă că au fost ridicate restricţiile de circulaţie de pe Podul de la Cernavodă

  de Special Arad | 7 June 2022, 12:16 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Restricţiile de circulaţie pe Podul de la Cernavodă, ridicate marţi, astfel că pe întreaga perioadă a sezonului estival, se va circula pe ambele căi de rulare.

  Marţi, 07.06.2022, începând cu ora 14:00, vor fi ridicate integral restricţiile de circulaţie pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, între km 155+415 – km 161+479”, anunţă CNAIR. Pe întreaga perioadă a sezonului estival, se va circula pe ambele căi de rulare.

  În toamnă, după încheierea sezonului estival, va continua următoarea etapă a lucrărilor de reabilitare a podului.
  „Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat pe fondul execuției lucrărilor de reabilitare a podului, dar acestea nu pot fi realizate decât prin închiderea parțială a circulației, conducătorii auto având la dispoziție alternative de deplasare pe rutele vechi.
  Reamintim conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h”, transmite CNAIR.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.