CNAIR a solicitat acordul de mediu, pentru viitorul nod rutier care va conecta DJ 704 la Autostrada A1

  de - | 17 septembrie 2022, 11:45 AM | Regional

  0

  (foto: cugirinfo.ro)

  Nodul rutier de la Cugir la Autostrada A1 Deva-Sibiu mai face un pas spre a fi realizat. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a solicitat emiterea acord de mediu pentru proiectul “Nod rutier A1, (km 326+155) – DJ 704 (Cugir), inclusiv rețelele de utilități din culoarul investiției”, propus a fi amplasat în localitatea Șibot, potrivit cugirinfo.ro.

  Valoarea investiției este de aproximativ 8.234.630.94 de euro, incluzând TVA. Necesitatea investiției a apărut datorită dezvoltării socio-economice generate în primul rând de construcția autostrăzilor. Astfel prezența unei căi rapide de transport a încurajat dezvoltarea economică a zonelor traversate, fapt care a generat valori de trafic suplimentare.

  Nodul rutier studiat, pentru accesul la autostrada A1, se va realiza la Sud de localitatea Șibot, la km 328+250 al autostrăzii A1.

  Citește mai mult pe cugirinfo.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.