joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CNAIR a solicitat acordul de mediu, pentru viitorul nod rutier care va conecta DJ 704 la Autostrada A1

  de - | 17 septembrie 2022, 11:45 AM | Regional

  0

  (foto: cugirinfo.ro)

  Nodul rutier de la Cugir la Autostrada A1 Deva-Sibiu mai face un pas spre a fi realizat. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a solicitat emiterea acord de mediu pentru proiectul “Nod rutier A1, (km 326+155) – DJ 704 (Cugir), inclusiv rețelele de utilități din culoarul investiției”, propus a fi amplasat în localitatea Șibot, potrivit cugirinfo.ro.

  Valoarea investiției este de aproximativ 8.234.630.94 de euro, incluzând TVA. Necesitatea investiției a apărut datorită dezvoltării socio-economice generate în primul rând de construcția autostrăzilor. Astfel prezența unei căi rapide de transport a încurajat dezvoltarea economică a zonelor traversate, fapt care a generat valori de trafic suplimentare.

  Nodul rutier studiat, pentru accesul la autostrada A1, se va realiza la Sud de localitatea Șibot, la km 328+250 al autostrăzii A1.

  Citește mai mult pe cugirinfo.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.