miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CNAIR a aprobat documentația necesară pentru demararea proiectului „Variantă ocolitoare a Municipiului Arad-Est”

  de Special Arad | 8 octombrie 2021, 2:47 PM | Administraţie

  0

  Urmează, ca în perioada următoare, documentația să fie avizată la Ministerul Transporturilor. Următorul pas este obținerea avizului comisiei interministeriale, iar pasul final îl va reprezenta elaborarea unei hotărâri de guvern.

  „Variantă ocolitoare a Municipiului Arad-Est”, reprezintă închiderea completă a inelului de centură din jurul municipiului Arad, prin realizarea legăturii între DN 7 (între Mândruloc și Vladimirescu) și DJ 682 Arad -Zăbrani-Lipova (în preajma localității Fântânele). Proiectul prevede construirea unui pod peste Mureș, a unui pasaj peste calea ferată, cât și o pistă pentru bicicliști. „După închiderea etapelor de avizare urmează licitația proiectului tehnic, obținerea autorizațiilor de construcție și emiterea lor în vederea demarării lucrărilor propriu-zise”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.