CM 2014: Brazilia – Chile, 1-1, 3-2 după executarea loviturilor de departajare. Gazdele se califică dramatic în „sferturi”

  de Special Arad | 29 June 2014, 12:45 PM | Sport

  0

  Brazilia s-a calificat, astăzi, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după o victorie obținută în urma loviturilor de departajare, scor 3-2. După 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1, scrie Evenimentul Zilei.

  Primul meci din faza optimilor de finale ale Campionatului Mondial a fost încărcat de suspans și s-a decis după executarea loviturilor de la 11 metri. La Belo Horizonte, Brazilia a eliminar prima reprezentativă din Chile, scor 4-2, după ce, la finalul celor 90 de minute, dar și după terminarea celor două reprize de prelungiri, scorul a fost 1-1.

  David Luiz a deschis scorul, în minutul 18, apoi, oaspeții au egalat prin Alexis Sanchez, în minutul 32. Oamenii lui Luiz Felipe Scolari au înscris în repriza secundă, prin Hulk, dar reușita a fost anulată de arbitrul englez Howard Webb, din cauza unui henț. Nici până la finalul celor 90 de minute, nici după cele două reprize de prelungire nu s-a mai înscris, și astfel s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare. Pentru gazde au înscris David Luiz, Marcelo și Neymar, iar Willian și Hulk au ratat. Pentru oaspeți au marcat Aranguiz și Diaz și au ratat Pinilla, Sanchez și Jara. În „sferturi”, Brazilia va evolua contra Columbia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.