Club Malinois pregătește un concurs-spectacol la Mândruloc!

  de Special Arad | 7 martie 2019, 7:30 PM | Animal Special | Sport

  0

  Comunicat. Club Malinois Arad, în colaborare cu Primăria Comunei Vladimirescu, organizează în perioada 16-17 martie, începând de la orele 7.00, pe terenul de fotbal din Mândruloc, „Selecția echipei naționale de mondioring pentru FMBB (Federation Mondiale Berger Belges) 2019″. Mondioringul este sportul care evidenţiază aptitudinile câinelui, calitatea pregătirii sale şi, în special moştenirea genetică a acestuia. În cadrul selecției, câinii vor executa exerciții de disciplină, sărituri și exerciții de atac și pază. Arbitru va fi Marc Willems din Belgia, iar asistenți atentatori vor fi Karim Hussein din Belgia, Mădălin Drăgan și Alex Davidescu din România.
  Vă așteptăm în număr cât mai mare să îi încurajăm pe participanții la acest concurs!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.