sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Clopoțica și legenda Bestiei de Nicăieri“, în Grădina de vară a Cinematografului din Grădiște

  de Special Arad | 25 iunie 2024, 5:03 PM | Film

  0

  A doua proiecție din stagiunea de vară 2024 de la Cinematograful din Grădiște este animația „Clopoțica și legenda Bestiei de Nicăieri“. Filmul va fi proiectat joi, 28 iunie.

  Evenimentul va începe la ora 21.15, cu jocuri muzicale interactive cu Raul de la Teatrul de Animație „Piticot“ din Arad, iar imediat după ce se va lăsa întunericul, estimativ la ora 21.40 va începe filmul.

  În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția va fi anulată și reprogramată.

  „Clopoțica și legenda Bestiei de Nicăieri” ne-o arată pe Clopoțica într-o aventură ieșită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfățișarea nu spune nimic despre inima unei ființe, se împrietenește cu o misterioasă creatură gigantică. Clopoțica nu știe dacă să se teamă sau nu pentru siguranța zânelor. Dar când un grup de zâne ia inițiativa de a captura „monstrul“ înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoțica va trebui să decidă dacă prejudecățile sunt mai importante decât o inimă deschisă.

  Filmul este dublat în limba română și durează 76 de minute.

  Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.