Clipotă Grigore, fost polițist din Arad, trimis în judecată pentru delapidare și fals intelectual

  de Special Arad | 22 September 2017, 12:12 PM | Moneasa | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad,  prin rechizitoriul din data 18.09.2017, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Clipotă Grigore pentru infracţiunile  de delapidare, fals intelectual şi uz de fals.

  Din  probatoriul  administrat în cauză  a rezultat că inculpatul, Clipotă Grigore, actualmente pensionar, în calitate de lucrător de poliţie la postul Moneasa, județul Arad, în cursul lunii septembrie 2016, şi-a însuşit cantitatea de 22 tone lemne ce trebuiau utilizate pentru încălzirea postului în sezonul de iarnă 2016-2017, întocmind şi folosind documente false pentru ascunderea faptei.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Arad.

  Facem precizarea că trimiterea  în  judecată  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.