Clint Eastwood nu are timp să moară! Are de produs, regizat și jucat într-un film

  de - | 3 octombrie 2020, 11:36 PM | Film

  0

  (foto: EPA-EFE )

  Clint Eastwood, în vârstă de 90 de ani, pregăteşte un nou film, “Cry Macho”, pe care îl va produce, regiza şi în care va juca, potrivit presei americane.

  Data începerii filmărilor sau lansarea în sălile de cinema nu au fost anunţate, dar “Eastwood a început deja să caute locuri pentru filmări”, a dezvăluit site-ul Deadline.

  Eastwood, care va împlini 90 de ani în mai, este cunoscut pentru capacitatea sa de a filma rapid –  adesea o singură dublă sau două pe scenă – şi de a se încadra în buget, scrie Variety.

  Scenariul pentru “Cry Macho”, care nu a primit încă undă verde de la Warner Bros., a fost scris de N. Richard Nash, autor al romanului cu acelaşi nume din anii 1970, cu Nick Schenk, scenarist care a lucrat deja cu Clint Eastwood la “Gran Torino” (2008) şi la “The Mule” (2018).

  Filmul urmăreşte povestea unei vedete de rodeo, devenit crescător de cai, care acceptă o misiune încredinţată de un fost angajator: să meargă în Mexic pentru a-l aduce pe fiul acestuia din urmă care trăieşte cu o mamă alcoolică şi să-l readucă în Texas, de cealaltă parte a frontierei.

  Potrivit presei de la Hollywood, Arnold Schwarzenegger ar fi urmat să joace rolul principal din “Cry Macho” în 2011, după mandatele sale în calitate de guvernator al Californiei, dar proiectul a fost anulat atunci.

  Născut în 1930, Clint Eastwood are la activ mai mult de 50 de filme şi şi-a început cariera cu mici roluri, în anii 1950, înainte de a deveni celebru.

  Anul trecut, a lansat controversatul “Richard Jewell”. Lungmetrajul a fost primit divers de critică şi şi-a atras reproşuri pentru că a prezentat un jurnalist fără scrupule care schimba favoruri sexuale pe informaţii.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.