Claudiu și Pavel, doi arădeni lideri în România în domeniul lor! „Sunt geniali”, spun cei care au lucrat cu ei (Foto)

  de Lucian Dănilă | 29 decembrie 2017, 1:57 PM | Povești despre oameni | Știri Arad

  2

  Claudiu și Pavel, ambii din Arad, doi videografi excepționali premiați la concursul național de videografie

  Scriam zilele trecute despre Claudiu Negrea, arădeanul care la doar 23 de ani a fost desemnat „cel mai bun fotograf de nuntă din România în 2017” după un concurs jurizat pe site-ul fotografi-cameramani.ro de fotografi din Statele Unite ale Americii, Italia, Mexic, Spania, Anglia, Noua Zeelandă, Canada sau Rusia.

  În aceeași competiție au mai fost premiați alți patru arădeni, Andrei Branea, Sabina Mladin, Claudiu Ștefan și Vladu Adrian Geantă. Cinci arădeni premiați în 2017 în cel mai tare concurs național de fotografii de nuntă, un lucru extraordinar pentru Arad în acest domeniu.

  Acum a venit momentul să scriem despre alte două nume, tot din Arad, din această industrie în care concurența este tot mai acerbă: Claudiu Vlas și Pavel Macovei, doi arădeni care au primit premii la concursul național de videografie.

  Claudiu este genial. Dacă ai timp să te uiți la filmări făcute de el îți vei da seama de ce spun asta”, spune Călin, altfel un client al lui Claudiu, unul dintre clienții căruia videograful i-a filmat nunta.

  Claudiu Vlas a luat un premiu I, un premiu II și a ocupat locul IV la o altă secțiune. Locul 1 a fost ocupat la categoria „Highlights”, în timp de locul al 2-lea l-a ocupat la categoria „Cel mai bun editor”. Arădeanul a ocupat locul al 4-lea la categoria „Botez”.

  Pavel Macovei a ocupat locul 1 la categoria „Teaser”. „Felicitari, stiam noi ca il avem pe “the best” :)”, i-a scris Laura pe Facebook la o fotografie cu diploma obținută de Pavel la concursul despre care scriem. „Ei, nici chiar așa”, i-a răspuns Pavel, dar răspunsul a fost dat chiar de premiu: da, Pavel este cel mai bun videograf din țară la categoria „Teaser”. Și nu e deloc puțin lucru…

  Citește cu click pe titlul de mai jos și:

  Claudiu Negrea este din Arad și este cel mai bun fotograf de nuntă din România! Andrei Branea este pe locul al treilea, iar Sabina Mladin a luat două premii (FOTO)

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad