sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Claudiu Negru, „Kidu”, este noul președinte al asociației Suporter Club UTA!

  de Lucian Dănilă | 15 februarie 2023, 10:53 PM | Sport

  6

  Membrii asociației Suporter Club UTA s-au întâlnit în această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Arad pentru a alege noua structură.

  În urma alegerilor, asociația și-a ales un nou președinte în persoana lui Claudiu Negru, cunoscut în rândul fanilor cu apelativul „Kidu”. Vicepreședinte până la alegerile din această seară, Claudiu Negru a preluat ștafeta de la Dan Proca.

  Suporter Club UTA și-a ales noua conducere

  Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA s-a reunit, miercuri seara, pentru a-și alege noua structură de conducere a asociației. Alegerile din cadrul Suporter Club UTA vin pe un fond normal, exact așa cum prevede statutul asociației.

  Astfel, în urma ședinței Adunării Generale a membrilor, eveniment ce a avut loc în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Arad, Suporter Club UTA a trecut într-o nouă eră. Potrivit statutului, conducerea asociației este de fapt Consiliul Director, compus din șapte poziții, anume președinte, vicepreședinte, secretar și patru membri.

  De asemenea, în cadrul ședinței au fost puse în discuție și alte subiecte, în speță chestiuni legate de situația referitoare la aplicația mobilă ce urmează a fi lansată de Suporter Club UTA, situația noului Fan Shop, un magazin dedicat suporterilor utiști, care de asemenea urmează a fi deschis în curând, respectiv chestiuni juridice legate de marca „UTA”.

  Așadar, începând de acum, Consiliul Director al Suporter Club UTA este compus din:

  – Președinte – Claudiu Negru;

  – Vicepreședinte – Sebastian Bulumac;

  – Secretar – Laurențiu Albu;

  – Membri – Ovidiu Ionescu, Andrei Chiș, Claudiu Beinșan și Andrei Fuliaș.”

  UTA liberă!

  Pentru noi doar UTA contează!”, a scris pe facebook Sebastian Bulumac, fost președinte în urmă cu mai bine de un deceniu, revenit acum pe poziția de vicepreședinte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.