miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Claudiu Keșeru: „La Mioveni este un meci capcană, mult mai greu decât la Pitești”

  de Lucian Dănilă | 12 mai 2023, 5:12 PM | Sport

  0

  Claudiu Keșeru a reușit luni la Pitești cel mai bun meci al său de când a semnat cu UTA, la finalul lunii mai anul trecut. O pasă de gol pentru Postolachi, apoi un gol cu un șut foarte frumos din afara careului, acestea au fost cele mai importante reușite ale lui Keșeru la Pitești, dar în afara acestora a reușit un joc consistent până în momentul în care a fost înlocuit de Milosevic.

  Acum, înainte cu două zile de un nou meci ca o finală pentru UTA, Claudiu trage mai multe semnale de alarmă. Primul dintre ele este chiar pentru colegii săi de vestiar. Keșeru crede că „meciul de la Mioveni este ca un meci capcană. Toți cred că este un meci ușor, că ei sunt retrogradați, că sunt în vacanță, dar noi nu avem voie să ne relaxăm deloc. Pentru a câștiga acest meci trebuie să fim concentrați în fiecare moment. Meciul acesta este chiar mai greu din unele puncte de vedere ca cel de la Pitești pentru că acolo, fiind un meci care pe care, toți am fost concentrați”.

  Keșeru dorește să tragă un semnal de alarmă și asupra arbitrajului. „Sunt atât de multe vorbe în jurul acestui meci. Influențe de tot felul și nu mai știu câte. Eu vreau să trag un semnal de alarmă de acum, că mai bine să spun acum decât să plângem iar la finalul partidei. Vreau să fim lăsați să jucăm, să fim arbitrați corect”, spune fotbalistul cel mai bine plătit din lotul Bătrânei Doamne.

  Totodată, Claudiu Keșeru a confirmat că dorește să rămână să joace pentru UTA și din vară dacă va fi tratat așa cum este acum, după instalarea pe banca tehnică a lui Mircea Rednic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.