duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Clasări pe podium în primul concurs al anului. Aruncătorii arădeni au obținut șase medalii

  de Dan Lazăr | 27 februarie 2023, 12:11 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Șase medalii arădene în cadrul Campionatelor Naționale de iarnă de la București. Denis Both (CSM Arad) s-a clasat pe locul 2 în proba de aruncarea suliței și a luat argintul, cu 72,71 metri, clasat după principalul favorit, Alexandru Novac (CSM București), care a aruncat 77,38 metri. Cu 50,86 metri, Andrei Severin (CSM Arad) a cucerit bronzul la categoria tineret și s-a clasat pe 7 la seniori, tot la aruncarea suliței. În fine, medaliatul cu bronz la Europenele U18 de anul trecut și cu aur la FOTE, Mihai Motorca (foto – CSS Gloria Arad, CSM Arad) a câștigat proba de disc a juniorilor mari, cu 54,65 metri, record personal și barem pentru Europene, clasându-se pe doi la tineret, unde a luat argintul și pe 5 la seniori, cu 47,14 metri. La tineret a fost la doar patru centimetri de aur, primul loc fiind ocupat de Matei Ionescu, de la Dinamo, care a aruncat 47,18 metri. 

  La rândul ei, Vanessa Oriaku (CDS Gloria Arad) a urcat de două ori pe podium, la aruncarea suliței: locul I la juniori I (41.96 m) și locul II la tineret.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.