joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Clădire de patru etaje prăbușită în Marsilia. Cinci oameni sunt răniți grav, dar salvatorii se așteaptă și la alte victime

  de Special Arad | 9 aprilie 2023, 12:29 PM | Internaţional

  0

  (foto: Captură You Tube)

  O clădire de patru etaje s-a prăbușit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 8 spre 9 aprilie, în Marsilia, sudul Franței. În urma incidentului, cinci persoane au fost rănite grav, iar un incendiu a izbucnit sub dărâmături. Echipele de salvare continuă operațiunile în zonă, existând temeri că mai multe victime s-ar afla sub dărâmături, informează Le Parisien, citat de Libertatea.
  Imobilul s-a prăbușit în jurul orei locale 00:40, în cartierul central La Plaine, a anunțat primarul din Marsilia, Benoit Payan.

  Potrivit oficialilor, prăbușirea clădirii a distrus și părți din două clădiri alăturate, iar cinci persoane care locuiau în acestea au fost rănite grav. Deocamdată, nu e clar ce a provocat prăbușirea clădirii, însă autoritățile suspectează că e vorba despre o explozie. „Există suspiciuni puternice că o explozie a provocat prăbuşirea, dar trebuie să fim foarte atenţi la cauze în această etapă”, a afirmat Christophe Mirmand, prefectul regiunii, precizând că o acumulare de gaze ar putea fi „o posibilă cauză”.
  În urma prăbușirii clădirii, a izbucnit un incendiu, iar zeci de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările. Totodată, salvatorii au început o amplă operațiune de căutare și salvare și încearcă să dea de urma altor potențiale victime prinse sub dărâmături.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.