CJRAE Arad, partener internațional pentru integrarea romilor

  de Special Arad | 1 July 2022, 5:12 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad a fost astăzi gazda unei delegații sosită în județul nostru într-un proiect educațional de amploare, ce a vizat integrarea romilor.

  În această perioadă, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Arad găzduiește un grup de cadre didactice și manageri de proiect din ONG-urile partenere, printre care primarul Stefano Calabro, din Sant Alessio in Aspromonte (Italia), și Mehmet Metin, inspectorul școlar general din Tarsus (Turcia).

  „Suntem partenerii CJRAE în proiectele lor internaționale și apreciem în mod deosebit cât sunt de activi și implicați colegii de acolo în promovarea Aradului. Nu cred că exagerez dacă spun că, astăzi, CJRAE este printre cele mai eficiente instituții care reprezintă Aradul la nivel european”, a declarat Andrei Ando, director executiv Direcția Comunicare și Strategii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.