marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CJA va recepționa lucrările de modernizare a drumurilor DJ 791 și DJ 708. Modernizarea altor șase drumuri e oprită temporar

  de Special Arad | 27 ianuarie 2021, 1:19 PM | Știri Arad

  0

  Drumul Arad - Șiria - Pâncota

  Pe lângă cele două proiecte majore, drumul expres Arad-Oradea și Centura Aradului (care va lega autostrada și nodul rutier din Aradul Nou de Vladimirescu), Consiliul Județean continuă lucrările de modernizare a drumurilor județene. Astfel, peste 156 km de drum vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, atunci când condițiile meteo vor permite acest lucru.

  „Suntem într-o perioadă în care vremea nu permite continuarea lucrărilor pe drumurile județene care în prezent sunt șantier. Vom relua activitatea în cel mai scurt timp posibil, în măsura în care condițiile meteo ne permit. Vom căuta să finalizăm cât mai repede cele șase tronsoane de drum, pentru a asigura arădenilor confort și siguranță în trafic”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  În perioada următoare va avea loc recepția lucrărilor la DJ 791 Sântana-Sintea Mică (9,96 km), dar și a lucrărilor de modernizare ce au avut loc pe DJ 708, la Gurahonț, pe un tronson de 0,9 km.

  Cele șase drumuri unde lucrările sunt suspendate din cauza condițiilor meteo:
  – Modernizare DJ 709F – Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa – 23,54 km;
  – Modernizare DJ 792B – Bârsa-Moneasa-lim. jud. Bihor – 28 km;
  – Modernizare DJ 708 – Gurahonț-Buteni – 22,2 km;
  – Modernizare DJ 709 – Arad-Șiria-Pâncota – 29,9 km;
  – Reabilitare DJ 792C – Buteni-Pâncota – 31,3 km;
  – Reabilitare DJ 792 – Nădab-Seleuș – 21,130 km.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.