luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  CJA anunță un proiect european de 1,8 milioane euro pentru construirea și dotarea noului spital de Boli Infecțioase adulți din Arad

  de Special Arad | 5 iunie 2019, 3:49 PM | Administraţie

  0

  Consiliul Județean Arad

  Consiliul Județean continuă investițiile în modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. În ședința de miercuri, 5 iunie, a Consiliului Județean au fost aprobate ultimele detalii și Acordul de Parteneriat pentru începerea procedurilor de construire și dotare a secției de Boli Infecțioase Adulți, printr-un proiect european în valoare de 1,8 milioane de euro.

  Proiectul este  promovat în parteneriat de Județul Arad cu Centrul de îngrijire a sănătății – Hódmezővásárhely-Makó, județul Csongrad (Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ – Hódmezővásárhely-Makó)

  Județul Arad va construi și dota Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Partenerul maghiar va amenaja o secție din spitalul din Mako și va achiziționa echipamente medicale și va organiza instruiri cu personalul privind igiena. Prin proiect, se vor derula 2 workshop-uri bilaterale: unul pe tema bolilor infecțioase (organizat de SCJUArad) și unul pe tema infecțiilor nosocomiale (organizat de partenerul maghiar)

  Valoarea eligibilă totală a proiectului este de 3.000.000,00 Euro, din care UAT județul Arad – 1.800.000,00 Euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.