joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CJA anunță că a fost așternut primul strat de asfalt pe Pâncota-Măderat

  de Special Arad | 19 mai 2020, 7:07 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Una dintre cele mai importante lucrări la drumurile județene arădene, Pâncota-Târnova-Buteni a ajuns astăzi la un episod pe care localnicii îl numesc istoric. După 60 de ani de la ultima intervenție majoră asupra acestui drum, astăzi, în prezența unei echipe a Consiliului Județean Arad, constructorul a finalizat așternerea primului strat de asfalt pe tronsonul Pâncota-Măderat!

  Lucrarea face parte din strategia Consiliul Județean Arad de reabilitare/modernizare a 326 km de drumuri județene în mandatul actualei conduceri. Este cel mai ambițios proiect de modernizare a drumurilor județene și a fost premiat anul trecut la nivel național la Gala Administrației Românești.

  Lucrarea, în valoare de 40 de milioane de lei plus TVA, este finanțată din fonduri europene.

  „Imediat ce a venit primăvara am reluat lucrările pe șantierele din județ. Avem în faza de proiect și în lucru 326 km drumuri județene. Știu că nu putem interveni peste tot unde ne-am dori dar lucrăm la mai mult de un sfert din rețeaua de drumuri din județ așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în Arad. Le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect important al județului nostru”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „…Știu că nu putem interveni peste tot unde ne-am dori dar lucrăm la mai mult de un sfert din rețeaua de drumuri…” și cu 1/4 te lauzi INCAPABILULE!!! Ce naiba ai făcut 4 ani?
   .
   „După 60 de ani de la ultima intervenție majoră asupra acestui drum, astăzi, în prezența unei echipe a Consiliului Județean Arad, constructorul a finalizat așternerea primului strat de asfalt pe tronsonul Pâncota-Măderat!” … și cât o să țină acest drum? Probabil până la noile alegeri locale! Că atât țin asfaltările făcute de prietenii PDL-Arad.
   .
   Demisia Jigodii INCAPABILE! Huooooooooo!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.