Citirea apometrului, telefonic sau online

  de Special Arad | 7 iulie 2020, 3:41 PM | Știri Arad | Utile

  0

  Compania de Apă Arad aduce la cunostința utilizatorilor faptul că, în vederea facturării consumului efectiv realizat, dacă din motive obiective nu pot asigura accesul angajaților Companiei pentru citirea apometrului, aceștia au posibilitatea de a comunica indexul contorului lunar, fie telefonic la numărul 0257/270843 – interior 5 sau 6, fie prin e-mail, la adresa: clienț[email protected], însă doar în perioada menționată pe factură.

  Informații privind perioada de transmitere a indexului pot fi obținute și telefonic la numărul 0257/270843 – Birou Administrare Clienți.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.