duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Este afectată circulația trenurilor între Vinga și Orțișoara. Se înregistrează întârzieri

  de Alin Olteanu | 26 august 2023, 3:23 PM | Știri Arad

  2

  Circulaţia trenurilor între staţiile Vinga şi Ortişoara a fost afectată din cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în urma unui deranjament apărut în linia de contact.

  În aceste condiţii se înregistrează întârzieri datorită preluării călătorilor de la trenurile afectate, informează CFR Călători, conform Agerpres.

  Urmare a avizării managerului de infrastructură – CFR SA cu privire la un deranjament apărut în linia de contact, circulaţia trenurilor între staţiile Vinga şi Ortişoara este afectată încă din cursul nopţii. În momentul avizării, după producerea deranjamentului, CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, locomotivă diesel pentru remorcarea trenurilor. Este posibil să se înregistreze întârzieri în circulaţia trenurilor de călători urmare preluării călătorilor de la trenurile afectate”, se arată într-un comunicat al companiei.

  Circulația trenurilor, în funcție de măsurile operative

  Potrivit CFR Călători, programul de circulaţie în zona afectată se va desfăşura în continuare în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

  Pasagerii care au bilete la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

  Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

  Citește și: Circulația trenurilor marfare prin Micălaca va deveni istorie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.