joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Circulația trenurilor spre Timișoara, dată peste cap de inundațiile din Mehedinți

  de - | 18 iunie 2023, 9:22 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Circulația trenurilor între stațiile Drobeta Turnu Severin și Valea Alba (județul Mehedinți) este întreruptă încă din cursul nopții de vineri spre sâmbătă, din cauza unor probleme la infrastructura feroviară provocate de ploile care au făcut prăpăd în mai multe zone. Călătorii sunt transportați cu mașinile, potrivit opiniatimisoarei.ro.

  Echipele de intervenție ale CFR SA lucrează la deblocarea căii ferate și remedierea deranjamentului produs. Personalul feroviar intervine pentru reparații la firul de contact pe 5 intervale de stații, de la Drobeta Turnu Severin până la Prunișor, unde, din cauza vremii nefavorabile, în cursul nopții de vineri s-au înregistrat deranjamente la linia de contact, implicit la sistemul de alimentare cu energie electrică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.