vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Circula cu 122 de km/h în Vinga! A rămas patru luni fără permis de conducere

  de - | 1 iulie 2023, 6:46 PM | Știri Arad

  0

  În ultima zi a lunii iunie, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Vinga, a fost înregistrat cu aparatul radar, în timp ce se deplasa pe D.N. 69, în localitatea Vinga, cu 122 km./h., depășind cu 72 km./h. viteza legală, informează IPJ Arad.

  Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei, ca măsură complementară, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

  Atragem atenția tuturor participanților la trafic că viteza este una din cauzele principale de producere a accidentelor rutiere cu consecințe grave.

  Pentru prevenirea acestora, polițiștii arădeni desfășoară, permanent, acțiuni de monitorizare a vitezei de deplasare, pe toate șoselele din municipiu și județ, transmite IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.