sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Circa 15.000 lei pentru înființarea unui centru de informare turistică la Ghioroc

  de Special Arad | 22 decembrie 2021, 2:33 PM | Administraţie

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Consiliul Județean investește în continuare pentru dezvoltarea Podgoriei Aradului și a stațiunii de interes local Ghioroc. În cadrul stațiunii Ghioroc, Consiliul Județean deține un teren de 801 m.p. unde intenționează să amplaseze două căsuțe din lemn, care vor funcționa ca și Centru de Informare și Promovare Turistică.

  În acest context, Consiliul Județean a alocat, din bugetul propriu, suma de 14.994 lei, pentru Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic, documentații necesare amplasării celor două căsuțe din lemn.

  „Stațiunea Ghioroc și întreaga zonă a Podgoriei dispun de un potențial turistic extraordinar, iar datoria noastră este să promovăm valorile zonei, să organizăm evenimente, să venim cu proiecte noi, atractive. Ne dorim ca turiștii ocazionali să devină permanenți și să atragem interesul tuturor, atât turiștilor, cât și posibililor investitori”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.
  Centrul de Informare și Promovare Turistică va asigura promovarea și dezvoltarea turistică a zonei stațiunii Ghioroc și a Podgoriei Miniș-Măderat, prin organizarea de evenimente și implementarea de proiecte în întreaga zonă, punând în valoare și alte atracții locale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.