Circ în Senat! Sergiu Vlad (USR), caftit de Șoșoacă. „M-a prins de faţă şi de nas. I-am zis că la aşa agresiuni fizice, nu mă mir că e la al treilea divorţ”

  de - | 29 June 2021, 8:55 PM | Naţional | Topic special

  6

  foto: Inquam Photos George Călin

  Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, care a încercat să o scoată din sala de plen, marţi, pe Diana Şoşoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîţu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic, relatează Digi24.

  Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliştii aflaţi pe holul Parlamentului putând auzi prin uşă ţipetele Dianei Şoşoacă, care încerca să-şi recupereze sacul. Potrivit Digi24, jurnaliştii au putut auzi următorul dialog:

  Diana Şoşoacă: Daţi-vă la o parte!

  Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneţi mîna pe mine, mi-aţi pus mîna pe gură! Foloşiţi violenţa fizică! De aia sunteţi la al treilea divorţ!”.

  Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de faţă. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de faţă şi de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus Dă-mi sacul!. I-am zis: Dar luaţi-l!. I-am zis că la aşa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorţ”,zice senatorul .

  El a afirmat că se gândeşte să îi facă plângere penală senatoarei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai sergiulica mai, ca ești nime-ndrum prin Arad, ca ești de rasul rasului, știam noi, pe aici, dar sa se prindă și sosoaca ce păcălici ești…asta da realizare. Mai ales pentru cineva ajuns din greseala acolo și care zbiară „fără penali…fara abuzuri..”, dar care se plânge la presa și auzi, plângere pt violenta, ca l-a apucat de nas… pe vremea mea bărbații mai luau bătaie cu pumnii, dar nu se plângeau nicăieri. Ma rog..erau barbati

   +11 voturi
   +1
   -1
  2. Eu sunt de parere ca daca l-a prins de nas pe vajnicul chestor,madam Sosoaca a vrut sa-i testeze virilitatea,stiut fiind legatura intre dimensiunea nasului si altui organ;iar daca gratioasa parlamentara este la al treile divort,poate nazuieste la mai multe….Oricum.acest Vlad a facut o afirmatie certa:gandeste !

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.