Circ pe Aeroportul Henri Coandă. O cursă cu destinația Antalya a stat blocată o oră la sol

  de - | 14 May 2022, 1:54 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  O cursă charter cu destinaţia Antalya, organizată de Christian Tour, care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă la ora 11:45 de pe Aeroportul „Henri Coandă”, a fost blocată la sol mai bine de o oră, informează stiripesurse.ro. Pasagerii au reclamat că temperatura în aeronavă era foarte ridicată. Aeronava aparţinând Animawings, programată să decoleze de pe Aeroportul „Henri Coandă” la ora 11:45, a decolat după mai bine de o oră. În tot acest interval, pasagerii au rămas la bordul aeronavei, unii dintre ei reclamând temperatura ridicată, precum şi faptul că nu li se comunică motivul amânării zborului şi nu li se oferă niciun orizont de timp pentru plecare.

  Marius Berca, director operaţional Christian Tour, a declarat pentru News.ro că aeronava este operaţională din punct de vedere tehnic, iar motivele întârzierii ţin de „personalul de la sol”. Conform declaraţiilor lui Berca, la această oră, aeronava a decolat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.