Ciprian Ciuș, patronul unei cunoscute săli de nunți din Arad, a murit fulgerător azi noapte

  de Special Arad | 3 iunie 2018, 2:02 PM | Știri Arad | Topic special | Zădăreni

  6

  Patronul sălii de nunți Royal, din localitatea arădeană Călugăreni, Ciprian Ciuș, a murit azi noapte, în urma unui infarct.

  Ciprian avea 42 de ani, împliniți acum o lună de zile, iar moartea lui a fost cu atât mai fulgerătoare cu cât azi noapte a fost prezent la sala de nunți pe care o deținea, pentru a se asigura că totul este în regulă la evenimentul ce avea loc acolo. Surse din apropierea lui Ciprian, dar și persoane care au participat la nunta de sâmbătă seara, spun că nimic nu ar fi prevestit tragicul eveniment, fiindcă Ciprian s-a comportat și aseară la fel ca și în alte seri în care sala sa găzduia evenimente. Cândva mai spre dimineață, Ciprian Ciuș a plecat spre casă, locuind la câțiva pași de sala de evenimente. Acasă, așa cum arată primele informații pe care le deținem, ar fi suferit un infarct care i-a fost fatal.

  Vom reveni cu mai multe informații!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.