luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cipri Rus readuce bucuria la Arad! Victorie pentru UTA împotriva Mioveniului

  de Lucian Dănilă | 28 noiembrie 2018, 10:46 PM | Sport

  0

  A trecut mai bine de o lună de când UTA nu a mai cunoscut gustul victoriei. Mai precis de la derby-ul de la Timișoara, din 25 octombrie, acel 3-1 de pe Dan Păltinișanu. Apoi au urmat trei înfrângeri consecutive și un egal ciudat pe terenul Petrolului, 2-2, după ce UTA a evoluat o oră în superioritate numerică.

  Partida de la Ploiești a arătat un reviriment în ceea ce privește jocul Bătrânei Doamne, dar ni l-a arătat și pe Cipri Rus în mare formă. Așa s-a întâmplat și astăzi. Rus a marcat două goluri în poarta celor de la Mioveni, într-un meci UTA – CS Mioveni, scor 2-1, meci la care a asistat și fostul antrenor al celor două echipe, acum selecționer la lotul național Under 18, Laurențiu Roșu.

  În minutul 32, la o fază prelungită de atac a arădenilor, Miculescu a centrat în careul mic de unde Ciprian Rus a trimis un voleu lateral în stânga lui Croitoru şi a deschis scorul. În minutul 77, Ciprian Rus a marcat pentru 2-0 cu un șut excelent de la 18 metri după o fază la care a făcut șah-mat apărarea adversă după o combinație cu Costin.

  UTA a jucat ultimele zece minute în inferioritate numerică, David Miculescu fiind eliminat după ce a primit două avertismente. Pe finalul jocului, UTA a trăit periculos. Valentin Balint a redus din diferență în minutul 87 dintr-un penalty obținut de Rădescu după un fault al lui Coulibaly.

  Orlic și-a salvat echipa în două rânduri în minutele de prelungiri, intervenind salvator la șuturile lui Rădescu și Coșereanu.

  UTA: Orlic – Al. Manea (73 David Popa), El Hasni, S. Benga, Copaci – Andr. Enescu (90 Isac), Coulibaly – Cr. Costin, Miculescu, Stahl (84 Oprea) – Cip. Rus (cpt.)

  Rezerve: Rob. Bodea – Suslak, D. Dan, R. Iuga, L. Oprea, Dav. Popa, Isac

  Antrenor: Ionuţ Popa

  Mioveni: Fl. Croitoru – Kilyen, Ct. Alexe, Celea, Burnea – R. Lazăr, C. Năstăsie (82 Drugă) – Rădescu, Al. Popescu (82 Neagu), Ayza (cpt.- 71 Coșereanu) – Val. Balint

  Rezerve: Val. Sima – Traşcu, Rob. Gherghe, R. Drugă, Al. Neagu, Coşereanu, Comănescu

  Antrenor: Iordan Eftimie

  ELIMINAT: David Miculescu 80

  liga 21

  liga 22

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.