Meszar refuză asocierea cu grupul de investitori! „Este o decizie pe care mi-o asum”

  de Lucian Dănilă | 15 June 2022, 11:48 AM | Sport

  6

  Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, a anunțat în urmă cu câteva minute că a refuzat asocierea cu grupul de investitori reprezentat de arădenii Simion Apreutese, Cătălin Juncan, dar și Marius Grada și Rudi Vizental. Discuțiile dintre cele două părți se poartă de mai multe luni și, așa cum a apărut și pe rețelele de socializare, au fost perturbate și de influența politicului.

  Deși o importantă masă de suporteri dorea ca echipa, clubul, să intre într-o nouă etapă, una de transparență și cu obiective importante, Alexandru Meszar a anunțat că asocierea dintre părți nu va mai avea loc.

  „În urma unei analize profunde, am luat decizia ca asocierea cu noii parteneri, oameni de afaceri din țară și străinătate, să nu aibă loc. Această asociere, în forma agreată de dânșii, ar fi creat ambiții, orgolii și grupulețe atât în interiorul clubului cât și la nivel local, exact de ce UTA nu are nevoie. Clubul și echipa au nevoie de unitate, liniște, continuitate și stabilitate – imperios necesare pentru performanță.

  Este decizia pe care mi-o asum în primul rând pentru binele echipei și pentru parteneriatele vechi și stabile.

  MERGEM ÎNAINTE!

  Alexandru Meszar”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

   

  Citește și: 

  Suporter Club UTA cere retragerea imediată a lui Alexandru Meszar de la clubul UTA! – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Am fost un fraier! Meszar a refuzat un grup de investitori pentru un grup de interese – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. in urma cu ceva ani cind uta il avea ca presedinte pe unul ghergel,parca,clubul a facut un aplel la oamenii de afaceri aradeni sa sprijine financiar echipa,sau incumetat citiva sa dea bani,dar ce sa vezi minune pestre aprox 3 luni au vrut sa vada ce se face cu banii lor,dar stupoare acel presedinte gherghel-sper sa nu gresesc numele-a refuzat motivul?simplu in viziunea lui,ei sa dea banii si sa ne lase in pace, ca noi ne pricepem la fotbal,rezultatul?au plecat toti,este clar ca daca vin oameni de afaceri in club vor sa stie ce se face cu banii lor,nasol,nu e mai bine sa belesti citeva milioane pe sezon de la primarie?te intreaba bibart ce faci cu ei?clar nu,se intreaba aradenii-eventual-de ce derbedei de la uta primesc o gramada de bani,in timp ce sportivi cu performante mult peste a celor de la uta,primesc doar firimituri,in fond sint bani din taxele si impozitele noastre,nu din buzunarul lui bibart

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.