sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cine sunt persoanele care au murit după prăbușirea avionului pilotat de miliardarul Dan Petrescu?

  de Lucian Dănilă | 4 octombrie 2021, 8:56 AM | Internaţional | Naţional

  0

  Ziariștii din Italia publică numele victimelor accidentului aviatic care a avut loc ieri, 3 octombrie, la Milano. Opt persoane au murit, printre care și soția și fiul magnatului român Dan Petrescu. În tragedie a pierit încă o familie: mama, tatăl, fiul și bunica.

  Miliardarul Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, soţia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani) şi fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, de 30 de ani, se numără printre victimele accidentului aviatic de duminică din apropiere de Milano, soldat cu opt decese, informează Corriere della Sera.

  dan petrescu avion

  Celelalte victime sunt Filippo Nascimbene (foto sus), din Pavia, născut în 1988, soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou (foto sus), de 34 de ani, născută în Franța, și fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020. Claire era fiica regretatului comentator de Formula 1 Miki Alexandrescu, decedat și el anul trecut.

  În tragedie s-a stins și Miruna Anca Wanda Lozinschi, născută în 1956, mama lui Claire și totodată bunica lui Rafael. Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, de 36 de ani, un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

  Un avion privat s-a prăbuşit, duminică, în apropiere de Milano, accident soldat cu moartea celor şapte pasageri şi a pilotului. Potrivit presei italiene, avionul era înmatriculat în România. AFP notează că aparatul de zbor, un Pilatus PC-12 care a decolat de pe aeroportul milanez Linate cu destinaţia Olbia, s-a prăbuşit la cinci minute după decolare, duminică după-amiază, la San Donato Milanese, localitate situată la sud-est de Milano.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.