vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cine sunt cele două doctorițe acuzate de procurorii arădeni că au decontat bani pentru servicii neprestate

  de Mihai Todoca | 29 mai 2024, 1:31 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Dent Art Lux. Conform unor surse, acesta era numele ales de Ligia și Carmen Radița pentru clinica stomatologică care, conform site-ului listafirme.ro, activează de 21 de ani în Arad, anul înființării fiind în 7 august 2003.

  Administratorul firmei este doar Ligia Cristina Radița, deținând 100% din firmă.

  Conform unui tabel întocmit în 2022 de Casa de Asigurări de Sănătate în care se prezenta Lista furnizorilor de servicii medicale dentare,  cele două doctorițe din clinica Dent Art Lux apar ca având contractul suspendat din data de 25.08.2022.

  sta

  Vă reamintim că astăzi la sediul firmei au fost efectuate percheziții care vizează infracțiunea de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, înșelăciune, fals intelectual, şi uz de fals creându-se un prejudiciu de aproximativ 110.000 de lei, cele două femei fiind acuzate că au profesat fără autorizațiile necesare și că au decontat de la Casa de Asigurări de Sănătate Arad servicii medicale care nu ar fi fost prestate.

  Până la o pronunțare definitivă, cele două femei beneficiază de prezumția de nevinovăție.

  Citește și : VIDEO: Doi stomatologi din Arad, prinși că au profesat fără autorizație și au decontat de la CAS servicii neprestate

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.