Cine riscă la semafor? Se așteaptă ofertele pentru licitația pentru semaforizare

  de Lucian Dănilă | 15 aprilie 2014, 1:04 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  S-a dat startul la licitația pentru semaforizare, confecționare și montare indicatoare rutiere în municipiul Arad. Cei care sunt interesați trebuie să depună ofertele până la data de 30 mai.

  Este interesant de știut că firma care va câștiga licitația nu are doar drepturi și profituri. „Prestatorul va fi răspunzător pentru orice accidente rutiere care se vor produce din cauza funcţionării necorespunzătoare a instalaţiilor de semaforizare pentru care asigură service-ul şi întreţinerea în baza acordului contractual ce face obiectul prezentei achiziţii publice”, se subliniază în documentaţia de licitaţie, semn că va fi și bună de plată…

  Conform aceleași documentaţii, în Arad sunt 67 de instalaţii de semaforizare, cele mai multe dintre ele fiind dotate cu automate de dirijare a traficului rutier dotate cu modul GSM şi cu GPS, detectoare video pentru vehicule, care permit funcţionarea instalaţiei adaptată la valorile de trafic înregistrate în timp real.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.