L-a durut în paișpe de „distanțarea socială”. A încălcat hotărârea judecătorească ca s-o înjure pe soția sa

  de Special Arad | 11 August 2020, 3:48 PM | Știri Arad | Tauţ | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii Postului de Poliție Tauț cercetează un bărbat de 51 de ani, din Tauț, care la data de 9 august 2020 s-ar fi deplasat la domiciliul soției sale, unde i-ar fi adresat injurii, încălcând astfel interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de aceasta, impusă printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Ineu.

  Bărbatului i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.