Cine nu a cumpărat, a furat… Jandarmii au prins un bărbat care sustrăgea motorină din rezervorul unui autobuz

  de Special Arad | 14 March 2022, 5:27 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Jandarmeria Arad)

  Sâmbătă dimineață, în jurul orei 08.00, un echipaj de Jandarmerie a depistat în flagrant un bărbat de 39 de ani din Chișineu Criș, care sustrăgea motorină din rezervorul unui autobuz.

  Bărbatul a oprit autoturismul personal lângă autobuzul care era parcat pe o stradă lăturalnică din localitate și cu ajutorul unui furtun a sustras direct din rezervorul acestuia aproximativ 85 de litri de motorină pe care i-a depozitat în mai multe recipiente din plastic.

  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit că bărbatul este angajatul societății comerciale, în a cărei proprietate este autobuzul respectiv, pe funcția de șofer.   

  Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal. 

  Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție in vederea continuării cercetărilor„, susțin reprezentanții Jandarmerie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.