joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cine este elevul român de 12 ani, decedat în excursie în Austria. „Te iubesc enorm, ne-ai rupt sufletele în două, e tragedia vieții noastre”, a scris pe Facebook sora băiatului

  de Special Arad | 2 decembrie 2023, 3:04 PM | Naţional | Topic special

  2

  Elevul român de 12 ani, găsit mort după ce a căzut de pe terasa unui hotel din Austria, se numește Andrei și este din localitatea Pucioasa, județul Dâmbovița, scrie sursazilei.ro.

  Andrei era elev la Școala gimnazială nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” din Pucioasa, județul Dâmbovița, iar în ziua tragediei, 1 Decembrie, era în excursie la Târgul de Crăciun de la Viena, cu profesoara de engleză, un alt însoțitor și alți 30 de elevi de la școala lor. Copiii spun că Andrei era un băiat cuminte, vesel și inteligent, conform presei locale.

  Părinții lui Andrei sunt în stare de șoc și au plecat deja în Austria, notează sursazilei.ro. Tatăl său, Cătălin Barbu, care are un service auto și închiriază ATV-uri turiștilor în Pucioasa, a postat, cu câteva zile înainte de tragedie, o poză cu întreaga familie.

  elevul român de 12 ani, decedat în excursie în Austria

  Inițial, mass-media a scris că băiatul a avut 13 ani, în urma verificărilor s-a aflat însă că avea 12 ani, scrie hna.de. Acest lucru este confirmat de sora băiatului, care, profund îndurerată, a postat următorul text pe Facebook:

  „Te-am iubit si o sa te iubesc toata viata, sufletul meu frumos! Mi-ai promis ca o sa fim unul langa altul pentru totdeauna, din pacate acest totdeauna a fost prea putin! 12 anisori in care ne-ai umplut sufletele de fericire! Eu, mami si tati inca te asteptam, o sa te asteptam o viata de acum inainte Bubulina mea! Te iubesc enorm, ne-ai rupt sufletele in doua, e tragedia vietii noastre ce s-a intamplat, tu erai puiul familiei si vei ramane vesnic! Ai fost un inger pe pamant, acum esti un inger in ceruri!”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Groaznică încercarcare pt. părinți, dar…
   Există un imens „dar…”:
   – nu ne ajută cu nimic dacă „băgăm capul în pământ ca struțul” și NU NE ASUMĂM PROPRIILE GREȘELI !
   Pt. că, băiatul ăla N-A MURIT ACCIDENTAL!
   Nu s-a rupt o balustradă, balcon, etc. și a căzut; băiatul ăla a căzut pt că se afla într-un loc unde N-AVEA CE SĂ CAUTE (în exteriorul geamului, pe „cornișa” aia, sau cum s-o fi numind).
   .
   Și nu, nu cei care-i însoțeau trebuie învinovățiti, că, doar „n-o să ducă de mânuță”, un băiat de 12 ani, peste tot pe unde merge!
   Dar familia, FAMILIA CÂT S-A IMPLICAT în toți acești ani, cu EDUCAREA și FORMAREA LUI CA OM, cu învățarea RESPECTĂRII REGULILOR și a pericolelor ce rezultă din nerespectarea lor…? 🤔
   .
   Că a fi „șmecher” nu însemnă să fi doar „cool”, ci înseamnă și o mulțime de riscuri, inclusiv pt cei din jur (absolut nevinovați de „bravura” unora).
   În cazul de față a căzut victimă doar cel inconștient (și NU din vina lui!), dar sunt destule cazuri cånd cad victime alții (ca și în cazul cretinei care a vrut să se sinucidă sărind pe geam, fără să se asigure jos că nu rănește pe nimeni, omorând o biată nevinovată). 😡
   .
   Din câte înțeleg, băiatul dădea semne că îmbrățișează sporturile extreme; în aceste condiții, nu și-au pus problema riscului pe care îl prezintă pt el, independența sa din acea excursie ?
   … și, nu vreau să fac speculații, dar domeniul afacerii tatălui său, nu mi se pare independent de „dorința de adrenalină” a băiatului.
   Oricum, acest lucru e treaba procurorilor să-l lămurească dacă tatăl, în loc să-l conștientizeze de riscurile sporturilor extreme, l-ar fi încurajat.
   .
   Din păcate, RIP Andrei și trist că o viață promițătoate s-a stins atât de stupid!😥
   … dar, măcar, dacă și alți părinți ar înțelege partea lor de greșeală în educație și nu, doar, pasarea vinovăței altora.
   Pt. că acest lucru sigur nu le va proteja copilul pe viitor, dar e educație corectă DA !!!

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.