Cine donează sânge în următoarea perioadă, intră gratuit la Festivalul AoA!

  de Special Arad | 30 iunie 2022, 3:19 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Organizatorii Festivalului Arad Open Air anunță că persoanele care aduc dovada donării de sânge (între 1 şi 8 iulie) pot intra gratuit la festival.

  “Venim cu o nouă veste bună! Cine va dona sânge în perioada 1-8 iulie 2022, primește un abonament la cel mai tare festival din vestul țării – Arad Open Air. Așa că, după ce ai donat, pregătește-ți outfitul de petrecere, ia cu tine dovada primită de la Centrul de Transfuzie Sanguina Arad, iar la intrarea în festival vei primi brățara (3 zile) ce îți va permite să pășești în universul AOA, pentru a sărbători faptele bune.

  Cine donează, se distrează!”, transmit organizatorii AoA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.