sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cine-a pus mașina-n drum, ăla n-a fost om cu minte. Centrul Aradului, astăzi…

  de Lucian Dănilă | 23 noiembrie 2023, 3:49 PM | Recomandările editorilor | Strada

  7

  Cine-a pus mașina-n drum, ăla n-a fost om cu minte, o parafrazare a unui cunoscut cântec popular care ne-a venit brusc în minte în această după amiază în momentul în care am văzut cum și-a parcat un concetățean (n.r. sau poate vreo femeie) mașina în zona Bisericii Lutherane (n.r. Biserica Roșie), în parcarea dintre șinele de tramvai.

  Nu știm cine a reușit „performanța” de a-și lăsa mașina Dacia Sandero în mijlocul drumului și nu a avut decența necesară de a verifica dacă este regulamentar parcat, dar această mișcare a dat multe bătăi de cap atât Poliției Locale, care a avut doi reprezentanți la fața locului în așteptarea proprietarului/proprietarei autoturismului, dar și șoferilor care străbăteau parcarea în speranța găsirii unui loc.

  Cei cu mașini mai mici au reușit să treacă. La mustață, dar au reușit, asta și cu ajutorul reprezentanților Poliției Locale care s-au ocupat cu ghidatul. „Puțin la stânga, dă dreapta puțin”, cam așa și-au petrecut cei doi polițiști locali vremea în așteptarea șoferului buclucaș. Mașinile ceva mai mari, nu au avut nicio șansă și au urmat manevre în marșarier pentru a ieși din parcare pe unde au intrat. Evident, am auzit și câteva înjurături, nu toate „doar” printre dinți.

  După cum se vede, autoturismul a fost lăsat efectiv în mijlocul parcării. Distanța până la bordură era mai mare de un metru, iar după două ore de așteptare, șoferul tot nu a venit la mașină.

  Cel mai probabil, făptașul/făptașa se alege, sau poate s-a ales deja, cu o amendă pe care nu o va uita prea curând. N-a fost om cu minte…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu știu cum se face că oricine parchează aiurea, indiferent că este fosta doamnă Ghiță Falcă sau orice muritor de rând ajunge sub condeiul exemplului de echidistanță Lucian Dănilă.

   Autocarul celor de la UTA însă nu-l vede nici dumnealui nici poliția Locală. Alți echidistanți. Acel autocar blochează săptămânal atât pista pt biciclete cât și o bandă de circulație doar pt că îi este greu șoferului să deschidă o poartă.

   Cât despre milițienii de la locală poate își fac vreme sa mai amendeze pe cei de la Piroș(zona Teatrului de marionete)că deja este prea bătătoare la ochi acea zonă. Nouă ne-ar crăpa obrazul. Vouă?

   --4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.