Cine a câștigat Cupa „1 Decembrie” de la Pecica? Baschetul!

  de Dan Lazăr | 1 decembrie 2019, 9:08 AM | Pecica | Sport

  0

  A zecea ediție a Cupei „1 Decembrie” la baschet, organizată în sala de sport din Pecica, a strâns la start zeci de micuți practicanți ai acestui sport, reprezentanți ai unor cluburi din: Timișoara, Arad și Pecica.
  Organizat de BC Valbon (președinte prof. Valeria Bondor), evenimentul l-a avut ca spectator (și) pe primarul Pecicăi, Petru Antal, care a efectuat una dintre cele două festivități de premiere, în care toți participanții au primit medalii, dar și alte premii.
  Tradiționala competiție a constituit și în acest an un „botez” al meciurilor pentru unii dintre sportivii categoriei baby-baschet, dar și o sărbătoare dedicată Marii Unirii de la 1 Decembrie 1918.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.