vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cinci ordine de protecție, emise de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute

  de Special Arad | 24 februarie 2020, 11:10 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 21 februarie, o femeie a sesizat polițiștii orașului Sântana despre faptul că fiul ei de 52 de ani, din aceeași localitate, a amenințat-o cu acte de violență.

  În aceeași zi, o femeie și-a reclamat soțul de 44 de ani, din Curtici, care, pe fondul geloziei ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului și trunchiului, amenințând-o cu moartea în timp ce se aflau în locuința comună și pe raza municipiului, un bărbat de 55 de ani, din județul Harghita, ar fi distrus prin lovituri repetate ușa locuinței fostei sale concubine, inducându-i o stare de temere.

  Un bărbat de 49 de ani, din Ineu, este cercetat de polițiști după ce soția sa a solicitat prin 112 un echipaj de poliție, întrucât bărbatul ar fi lovit-o cu palma în zona feței și i-ar fi distrus telefonul mobil.

  La data de 22 februarie a.c., un bărbat de 24 de ani, din Secusigiu și-a lovit cu pumnii în zona capului și și-a strâns de gât concubina, victima fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Pe numele tuturor agresorilor au fost emise ordine de protecție provizorii, fiind întocmite dosare penale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.