luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cinci medalii pentru Șah Club Vados Arad la Campionatele Naționale de juniori! Trambulină spre lotul național

  de Dan Lazăr | 17 aprilie 2023, 10:10 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Cinci medalii pentru șahiștii arădeni la Campionatele Naționale de Șah pentru copii și juniori de la Eforie Nord: aur pentru Filip Magold la șah clasic Under 16 și pentru Cristi Oltean la dezlegări U18, argint pentru Filip Magold la dezlegări U16 și pentru Flavia Sida la șah rapid F14 și bronz pentru același Filip Magold la șah blitz U16.

  Patru jucători de la Șah Club Vados Arad au ajuns astfel în lotul național: Andra Marius la fete 16 ani, Filip Magold (dublă legitimare Dinamo București și Vados Arad) la băieți U16, Cristi Oltean și Alex Balaban, la categoria U18.

  „O mențiune pozitivă și pentru șahiștii noștri de la categoriile mici de vârstă – Matei Liga (U8), Maria Șoica (F8), Mara Cotoc (F10), toți aflați la prima participare la Campionatele Naționale și cu reale perspective de a face rezultate foarte bune pe viitor, iar experiența participării la această competiție le va fi de mare folos”, afirmă Alin Câmpeanu, președintele Șah Club Vados Arad.

  (Cristi Oltean, primul la dezlegări)

  (Cristi Oltean, primul la dezlegări)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.