vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cinci mașini s-au lovit într-un grav accident în lanț produs pe „patinoarul” din fața RAR Arad (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 9 ianuarie 2015, 7:32 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Vineri, în jurul orei 7 dimineața, în fața sediului RAR din Arad, la ieșire spre Nădlac, cinci mașini, printre care și un autocar, s-au lovit, în urma impactului o persoană fiind încarcerată (aceasta se afla într-un Fiat Punto).

  A fost, de fapt, o serie de accidente. Trei mașini au fost implicate în prima coliziune. Șoferul unui autoturism marca Golf 3 a derapat pe șoseaua acoperită cu polei și a fost acroșat de alte două mașini care veneau din spate. În timp ce trei șoferi discutau despre accidentul la care tocmai fuseseră părtași, o doamnă la volanul unui Fiat Punto a derapat, venind dinspre oraș și s-a izbit de un autobuz Transdara, lovind în același timp și Opelul implicat în accidentul anterior. Fiatul a fost șifonat destul de rău, femeia fiind scoasă din autoturism cu ajutorul echipajului ISU Arad care a descarcerat-o. „A fost transportată la spital. Nu era foarte bine”, spun cei de la descarcerare. A fost singura victimă a carambolului din această dimineață de lângă clădirea RAR.

  Cazul este însă instrumentat de Răzvan Meszar, de la Poliția Rutieră, acesta făcând măsurători în aceste momente. În același timp, alte două autobuze care transportă muncitori sunt blocate, iar circulația a fost deviată prin cartierul Gai.

  ATENȚIE: Carosabilul este acoperit cu polei iar mașinile derapează foarte ușor dacă nu adaptează viteza la condițiile de drum.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.