Cinci elicoptere de luptă „Black Hawk”, în România. Exercițiu de amploare cu soldații români și americani

  de - | 9 martie 2017, 3:18 PM | Foto

  0
  elicoptere black hawk (4)

  Militarii români și americani antrenează cu vestitele elicoptere de tipul UH-60 Black Hawk, care aparțin Batalionului 2, Regimentul 10 din Brigada 10 elicoptere de luptă a Forțelor Terestre ale SUA și au sosit în România joi, 2 martie, de la Salonic, Grecia, la baza aeriană din Mihail Kogălniceanu.

  Brigada 10 elicoptere de luptă este prima mare unitate de acest gen dislocată în Europa de Est ca parte a operațiunii „Atlantic Resolve”. Unitatea are peste 2.200 de militari, 86 de elicoptere și peste 700 de elemente de tehnică militară, relatează ȘtirileProTv.ro.

  Toate instrumentele de luptă au plecat din mai multe porturi americane către Germania, Letonia și România, pentru a demonstra angajamentul Statelor Unite față de stabilitatea și securitatea din Europa de Est.

  Sursa foto: MApNȘtirile Pro TV

  elicoptere black hawk (1) elicoptere black hawk (2) elicoptere black hawk (3) elicoptere black hawk (5) elicoptere black hawk (6) elicoptere black hawk (7)

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.