miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cinci decedați în ultimele două zile la Arad! O infirmieră a murit la Ineu și alte patru persoane la spitalul TBC din Grădiște

  de Tudor Bogdan | 2 aprilie 2020, 9:30 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor

  2

  Informațiile vin foarte greu pe fluxul oficial. Nimeni nu dă nicio informație legată de numărul de îmbolnăviri de la Arad pentru că nimeni nu știe acest lucru.

  Sunt foarte mulți bolnavi care nu au fost testați încă și sunt chiar și medici care nu au fost testați.

  O infirmieră de la o clinică privată a murit marți seara la Ineu. Era angajată la o clinică privată și era în vârstă de aporoximativ 50 de ani, cu alte afecțiuni cronice. Din informațiile noastre, suferea de diabet. Până la această oră nu știm să-i fi sosit rezultatul testului.

  Surse medicale de spun că la Arad au murit, de marți până miercuri, patru persoane la spitalul TBC din Grădiște. „O persoană era confirmată pozitiv, iar celorlalte trei li s-a făcut recoltare, dar încă nu a venit rezultatul testului. Probabil când va fi raportat numărul de decedați de la Arad va veni ca și în cazul celor de la Suceava, cu trei, patru sau chiar cinci zile întârziere”, spune sursa.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu înțeleg comentariul anterior , dacă sunt responsabili tot nu este bine. Sa fie clar in privat se lucrează cu responsabilitate, cotizații fac la asigurări. Atunci cred că toți trebuie să aibe șanse egale la sănătate și servicii. Sănătate maximă la toți și să fim mai buni.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.